+45 70 27 86 66 info@nordjysklaanefond.dk

AIRbyNATURE ApS

Færdigudvikling og godkendelse af Rørfir ventilationsanlæg (AIRbyNATURE). Anlægget skal godkendes af Teknologisk Institut i forhold til at leve op til bygningsreglementet. Der er specielt fokus på luftskifte, støj og strømforbrug. Der skal samtidig gennemføres en markedsanalyse på B2B markedet i forhold til produktet. Hvordan er markedet sat sammen, og hvor stort er potentialet, samt hvordan kommer man ind på markedet. Analysen skal også indeholde konkrete salgsindsatser, som der umiddelbart kan eksekveres på.

Projektnavn: Rørfri – Godkendelser og indtagelse af Danmark
Projektets kommune: Aalborg Kommune
Hjemmeside: https://airbynature.com/
Bevillingsdato: 17-03-2020

 

Case beskrivelse

Pressemeddelelse, den 17. august 2020

AIRbyNATURE henter et Iværksætterlån fra Nordjysk Lånefond på 500.000 kr.

Bestyrelsen for Nordjysk Lånefond har netop bevilliget et Iværksætterlån til virksomheden AIRbyNATURE ApS. AIRbyNATURE skal bruge lånet til at gennemføre tests og få godkendt deres nye ventilationsanlæg Rørfri, i henhold til bygningsreglementet.

AIRbyNATURE har i fire år beskæftiget sig med udvikling, salg og montage af komplette ventilations- og varmegenvindingsanlæg, der giver et godt indeklima.
Rørfri ventilationsanlæg udvikles til eftermontage i eksisterende ejendomme, så der ved hjælp af sensorer, samt indre og ydre enheder, altid sikres et sundt indeklima med tempereret luft. Derudover er brugervenlighed på ventilationssystemerne vigtig for AIRbyNATURE, der også har udviklet en mobil app til styring af ventilationssystemet, således man selv kan justere ventilationssystemet.

”Vi er rigtig glad for samarbejdet med Nordjysk Lånefond, de har været hurtige til at behandle vores ansøgning og står altid til rådighed, hvis vi har spørgsmål. Samtidig er vi selvfølgelig glade for, at de vil støtte os i vores udvikling. Vi har udviklet noget helt unikt i vores branche, og det er selvfølgelig afgørende, at vi får alt dokumentation på plads. Det lån som Nordjysk Lånefond har bevilliget os, sikre, at vi har finansieringen på plads til at få testet og dokumenteret vores produkt ved Teknologisk Institut.” Udtaler Ricky Thygesen fra AIRbyNATURE.

Nordjysk Lånefond er en regional Lånefond, der yder lån til Nordjyske virksomheder og iværksættere, der ønsker at gennemføre et udviklingsprojekt.

”I Nordjysk Lånefond, kan vi også bevillige lån til test, tilpasning og myndighedsgodkendelser, hvilket dette lån er et godt eksempel på. Den grundlæggende udvikling er gennemført og virksomheden har vist, at ideen og teknologien holder, men nu mangler man den sidste hjælp til, at få produktet helt klar til markedet.” Udtaler formanden for bestyrelsen Henning Christensen og tilføjer: ”Når vi går ind i sådan et projekt, ser vi altid på, om produktet eller ydelsen er ny i forhold til branchen, eller om man gør tingene på en bedre, mere effektiv måde end hvad branchen ellers kender til. Og man må sige, at dette projekt tilfører noget nyt til branchen.”

Nordjysk Lånefond kan bevillige lån på mellem kr. 50.000 og 5.000.000 på meget lempelige vilkår. Der er flere forskellige låntyper at vælge imellem afhængig af den lånsøgende virksomhed og det enkelte projekt. Se mere om Nordjysk Lånefond på hjemmesiden https://www.nordjysklaanefond.dk/ eller ring på 70 27 86 66 og hør mere.

For yderligere information, kontakt venligst:

  • Ricky Thygesen, Indehaver, AIRbyNATURE, tlf. 22 24 66 57, mail rt@airbynature.com
  • Poul Kvist, Konsulent, Nordjysk Lånefond, tlf.: 22 17 84 33, mail: pok@nordjysklaanefond.dk

Om Nordjysk Lånefond
Nordjysk Lånefond er en erhvervsdrivende fond, der ledes af en bestyrelse bestående af:

  • Udviklingsdirektør Henning Christensen (formand),
  • Tidl. Bankdirektør Jens Ole Jensen,
  • Advokat Birte Dyrberg,
  • Direktør Leo Mikkelsen og
  • Erhvervskonsulent John Büchler.

Nordjysk Lånefond modtager løbende låneansøgninger.

NORDJYSK LÅNEFOND

Østre Alle 102

DK-9000 Aalborg

CVR-nr.: DK-31 36 85 29

Tlf.: +45 70 27 86 66

E-mail: info@nordjysklaanefond.dk