+45 70 27 86 66 info@nordjysklaanefond.dk

 

 

 

NORDJYSK LÅNEFOND – PERSONALE

Peter E. R. Jensen

Peter E. R. Jensen

Direktør

Tlf: +45 21 34 96 06

Mail: perj@nordjysklaanefond.dk

Peter er direktør i Nordjysk Lånefond og står dermed i spidsen for at fremme vækst og innovation samt skabe arbejdspladser i Nordjylland. Med sig har han mere end 13 års erfaring fra den finansielle sektor, samt mere end 15 års erfaring fra detailbranchen, herunder 10 år som leder eller selvstændig.

Peter står ved din side gennem hele låneprocessen, og er med sin altid åbne og ærlige tilgang en kompetent sparringspartner i de udfordringer, iværksættere og virksomheder kan møde på sin vej.

Henriette Møller

Henriette Møller

Direktionssekretær

Tlf: +45 27 87 79 99

Mail: hmo@nordjysklaanefond.dk

Henriette er direktionssekretær i Nordjysk Lånefond, hvor hun med sin strukturelle tilgang står for den daglige administration. Henriette har mere end 25 års erfaring med privat- og erhvervskunder i den finansielle sektor samt tre års erfaring som direktionssekretær inden for revision.

Henriette står klar til at hjælpe dig gennem hele låneprocessen, hvor hendes indstilling om, at det vi ikke ved, finder vi ud af, sikrer at der altid findes en løsning.

Cecilie T. S. Naumann

Cecilie T. S. Naumann

Studentermedhjælper

Mail: ctsn@nordjysklaanefond.dk

Cecilie er studentermedhjælper i Nordjysk Lånefond og ansvarlig for fondens sociale medier samt en del af den daglige administation.

Cecilie studerer en professionsbachelor inden for e-handel og skal med hendes kreativitet og sans for detaljen bidrage til fondens videre udvikling.

NORDJYSK LÅNEFOND

Østre Alle 102

DK-9000 Aalborg

CVR-nr.: DK-31 36 85 29

Tlf.: +45 70 27 86 66

E-mail: info@nordjysklaanefond.dk