+45 70 27 86 66 info@nordjysklaanefond.dk

 

 

 

NORDJYSK LÅNEFOND – PERSONALE

Peter E. R. Jensen

Peter E. R. Jensen

Direktør

Tlf: +45 21 34 96 06

Mail: perj@nordjysklaanefond.dk

Peter er direktør i Nordjysk Lånefond og står dermed i spidsen for at fremme vækst og innovation samt skabe arbejdspladser i Nordjylland. Med sig har han mere end 13 års erfaring fra den finansielle sektor, samt mere end 15 års erfaring fra detailbranchen, herunder 10 år som leder eller selvstændig.

Peter står ved din side gennem hele låneprocessen, og er med sin altid åbne og ærlige tilgang en kompetent sparringspartner i de udfordringer, iværksættere og virksomheder kan møde på sin vej.

Henriette Møller

Henriette Møller

Direktionssekretær

Tlf: +45 27 87 79 99

Mail: hmo@nordjysklaanefond.dk

Henriette er direktionssekretær i Nordjysk Lånefond, hvor hun med sin strukturelle tilgang står for den daglige administration. Henriette har mere end 25 års erfaring med privat- og erhvervskunder i den finansielle sektor samt tre års erfaring som direktionssekretær inden for revision.

Henriette står klar til at hjælpe dig gennem hele låneprocessen, hvor hendes indstilling om, at det vi ikke ved, finder vi ud af, sikrer at der altid findes en løsning.

Stine Høgh Jensen

Stine Høgh Jensen

Studentermedhjælper

 

Mail: shj@nordjysklaanefond.dk

Stine er studentermedhjælper i Nordjysk Lånefond, hvor hun er ansvarlig for marketing og derudover hjælper til i den daglige administration. Med sans for detaljen og nye idéer bidrager hun til fondens videreudvikling og værdiskabelse. Stine studerer samtidig Cand.merc. Marketing på Aalborg Universitet.

Stine arbejder på at optimere låneprocessen, og guide dig igennem denne via hjemmesiden. Derudover møder Stine vores låntagere, og fortæller om deres rejse gennem fondens SoMe-kanaler, hvor der inspireres og videndeles.

NORDJYSK LÅNEFOND

Niels Jernes Vej 10

DK-9220 Aalborg Øst

CVR-nr.: DK-31 36 85 29

Tlf.: +45 70 27 86 66

E-mail: info@nordjysklaanefond.dk