+45 70 27 86 66 info@nordjysklaanefond.dk

 

 

 

NORDJYSK LÅNEFOND – PERSONALE

Peter E. R. Jensen

Peter E. R. Jensen

Direktør

Tlf: +45 21 34 96 06

Mail:perj@nordjysklaanefond.dk

Peter er direktør i Nordjysk Lånefond og står dermed i spidsen for at fremme vækst og innovation samt skabe arbejdspladser i Nordjylland. Med sig har han mere end 13 års erfaring fra den finansielle sektor, samt mere end 15 års erfaring fra detailbranchen, herunder 10 år som leder eller selvstændig.

Peter står ved din side gennem hele låneprocessen, og er med sin altid åbne og ærlige tilgang en kompetent sparringspartner i de udfordringer, iværksættere og virksomheder kan møde på sin vej.

Henriette Møller

Henriette Møller

Direktionssekretær

Tlf: +45 27 87 79 99

Mail:hmo@nordjysklaanefond.dk

Henriette er direktionssekretær i Nordjysk Lånefond, hvor hun med sin strukturelle tilgang står for den daglige administration. Henriette har mere end 25 års erfaring med privat- og erhvervskunder i den finansielle sektor samt tre års erfaring som direktionssekretær inden for revision.

Henriette står klar til at hjælpe dig gennem hele låneprocessen, hvor hendes indstilling om, at det vi ikke ved, finder vi ud af, sikrer at der altid findes en løsning.

Mie M. M. Christensen

Mie M. M. Christensen

Studentermedhjælper

 

Mail:mmc@nordjysklaanefond.dk

Mie er studentermedhjælper i Nordjysk Lånefond, hvor hun  primært er ansvarlig for fondens sociale medier samt redigeringer af vores hjemmeside. Mie studerer på Aalborg Universitet, hvor hun læser international virksomhedskommunikation i engelsk på 2. semester.

Mie vil med sine kompetencer indenfor kommunikation og digital markedsføring bringe en frisk og innovativ tilgang til vores team. 

NORDJYSK LÅNEFOND

Østre Alle 102

DK-9000 Aalborg

CVR-nr.: DK-31 36 85 29

Tlf.: +45 70 27 86 66

E-mail: info@nordjysklaanefond.dk