+45 70 27 86 66 info@nordjysklaanefond.dk

Novitio

Bæredygtighed, automatisering og simplificering – Dette er bare nogle af de ord, som kendetegner platformen til køb og salg af brugt IT-udstyr, Novitio, som Anders Bech og Anders Thordal har udviklet.

Novitio samler et globalt community af blandt andre nogle af Europas største forhandlere, distributører, leasingselskaber og IT-brokere på platformen, og samler al data ét sted. Hvor kommunikationen i branchen traditionelt er foregået via e-mails, er platformen et innovativt input, som muliggør, at både købere og sælgere kan være sikret, både hvad angår beskyttelse af data og snyd i handler. Dette formås blandt andet gennem online auktioner og et ratingsystem, hvor brugere anonymt kan rate hinanden, og derved både handle og konkurrere på lige vilkår.

Ifølge Anders Bech, er Danmark det land med næstmest e-waste i Europa. Derfor er det helt centralt for Novitio, at det bæredygtige aspekt går igen i alle led. Her bidrager platformen til, at mere IT-udstyr bliver genbrugt, eller at dele bliver genanvendt i andre henseender.

Iværksætterlånet fra Nordjysk Lånefond har allerede haft stor betydning for virksomheden. I forbindelse med vores besøg på Novitios kontor i Aalborg kunne Anders fortælle, at lånet fra Nordjysk Lånefond har bidraget til, at begge har kunne gå fuldtid i løbet af 2022, og at de nu har luft økonomisk til at udvikle endnu flere features i platformen.

Vil du vide mere

Læs mere om Novitio via virksomhedens hjemmeside: https://novitio.com/

Projektnavn: IT-platform
Projektets kommune: Aalborg Kommune
Hjemmeside: https://www.airflight.io/
Bevillingsdato: 07-03-2022

 

NORDJYSK LÅNEFOND

Østre Alle 102

DK-9000 Aalborg

CVR-nr.: DK-31 36 85 29

Tlf.: +45 70 27 86 66

E-mail: info@nordjysklaanefond.dk