+45 70 27 86 66 info@nordjysklaanefond.dk

TruckTime ApS

Udvikling af en app, som skal digitalisere og optimere kommunikationen mellem vognmanden, kontoret, chaufføren og kunden.

Projektnavn: Trucktime
Projektets kommune: Morsø Kommune
Hjemmeside: www.trucktime.dk
Bevillingsdato: 01-04-2020

 

Case beskrivelse

Pressemeddelelse, den 3. august 2020

Trucktime i Nykøbing Mors får lån fra Nordjysk Lånefond

Bestyrelsen for Nordjysk Lånefond har netop bevilliget et Iværksætterlån til virksomheden Trucktime ApS i Nykøbing Mors på 243.000 kr. Pengene skal bruges til udvikling af en app, som kan hjælpe vognmænd og chauffører til lettere at holde kontakten.

Idéen kommer fra indehaver Imone Simonsen. Som tidligere kørselsdisponent hos en vognmand blev Imone Simonsen opmærksom på, at kommunikationen mellem vognmand og chauffører ofte er usikker og langsom. Hun besluttede derfor at springe ud som iværksætter for at udvikle et nyt kommunikationsværktøj, som på en let og overskuelig måde kan sende opgaver ud til chaufførerne og oplysninger om tidsforbrug, leveret varer, billeder af følgesedler og lignende retur til vognmanden.

Teknisk skal der udvikles en app, som knyttes til en hjemmeside. I første omgang udvikles appen alene til brug for entreprenørkørsel, senere er det målet at udvide til andre brancheområder også. Læs mere om Trucktime på https://trucktime.dk/.

”Lånet hos Nordjysk Lånefond er afgørende for, at udviklingen af appen kan gennemføres”, siger Imone Simonsen. ”Jeg glæder mig til at komme i gang med udviklingen og jeg er sikker på at min app vil blive efterspurgt hos vognmændene. Jeg glæder mig til at præsentere den og høre deres vurdering”.

Iværksættere og mindre nordjyske virksomheder kan gennem Lånefonden opnå lån på favorable vilkår til at udvikle nye innovative produkter eller processer.  

”Bestyrelsen for Nordjysk Lånefond bakker gerne op om nye og spændende projekter som kan bidrage til at udvikle og modernisere det nordjyske erhvervsliv. Samtidig prioriteter bestyrelsen gode projekter, som skaber nye arbejdspladser og meromsætning til regionen.” Udtaler formand for bestyrelsen Henning Christensen.

Nordjysk Lånefond kan bevillige lån på mellem kr. 50.000 og 5.000.000 på meget lempelige vilkår. Der er flere forskellige låntyper at vælge imellem afhængig af den lånsøgende virksomhed og det enkelte projekt. Se mere om Nordjysk Lånefond på https://www.nordjysklaanefond.dk/eller ring på 70 27 86 66 og hør mere.

For yderligere information, kontakt venligst:

Om Nordjysk Lånefond
Den erhvervsdrivende fond Nordjysk Lånefond ledes af en bestyrelse bestående af Udviklingsdirektør Henning Christensen (formand), Tidl. Bankdirektør Jens Ole Jensen, Advokat Birte Dyrberg, Direktør Leo Mikkelsen og Erhvervskonsulent John Büchler. Bestyrelsen modtager løbende låneansøgninger.

NORDJYSK LÅNEFOND

Østre Alle 102

DK-9000 Aalborg

CVR-nr.: DK-31 36 85 29

Tlf.: +45 70 27 86 66

E-mail: info@nordjysklaanefond.dk